Mitt namn är Rina Abazi, bor i Eslöv och är 21 år gammal. Jag är en väldigt glad och positiv tjej som gillar att se glädje i danslokalen. Älskar energin jag får utav mina lektioner och att se utveckling hos mina elever resulterar till ett stort leende på mina läppar!

Dans har alltid varit ett stort intresse för mig men det är inte förrän de senare åren det har blivit en stor del av mitt liv. För 6 år sedan introducerades jag till en stil som idag är en stil jag brinner för…Dancehall!!! Det var först musiken som jag fastnade för, men dansstegen fick mig att vela lära mig och se djupare in på dans stilen och dess historia. Jag har tagit del av professionella dancehall dansares workshop. Aya från Paris är en. Jag har även tagit en del workshops i Evreux, Frankrike där jag fick dansa med olika professionella dansare. Köpenhamn levererade också när Camreon One Shot hade workshop där, en väldigt stor dansare inom dancehallvärlden.

2013 var ett händelserikt år för mig inom dansen och jag ser fram emot att få dela mina kunskaper och min glädje för dans med mina elever här på Attitude69.

Dessa tider kan du dansa för Rina: