Anmäl dig

Det går inte längre att anmäla sig till vårterminen 2018. Är du sugen på att dansa, klicka på länken till sommarklasser i vår meny så ser du vårt sommarutbud. Där finns även möjlighet att anmäla sig till klasserna via den sidan.

ANMÄL DIG HÄR!!!!!!!

LÄS DENNA INFO INNAN NI ANMÄLER ER

  • När ni fyllt i anmälningsformuläret och tryckt på skicka SKA det komma ett TACK-meddelande på hemsidan. Om formuläret kommer upp igen har det INTE gått iväg.
  • När ni anmält er SKA det även komma ett mail till den e-post adressen som ni angav i anmälan. Om ni inte får något mail, vänligen kontrollera så att det inte hamnat i er korg för skräppost, då detta händer ibland. Finns det inget där kan ni ha angett en felstavad mailadress, vilket givetvis påverkar utskicket.

Mailet är ”kvittot” på er anmälan och utan det så räknas ni som ej anmälda. Får ni inget mail som svar på er anmälan ska ni kontakta oss på email info@attitude69.com.

Elever som dansat hos oss föregående termin har förtur om de anmäler sig INNAN den 1/1 2018 (i mån av plats, skulle antalet platser ta slut blir man erbjuden annan likvärdig grupp).

Vårterminen 2018
Terminen startar vecka 5
Terminen slutar vecka 18
Lov vecka 8 och 13

Senast den 14/1 2018 skickar vi ut ett mail som bekräftar om ni fått plats eller ej.

ANMÄL DIG HÄR!!!!!!!

#Elever som dansar på Attitude 69 Dancestudio omfattas ej av särskild försäkring via dansskolan.

#Attitude 69 Dancestudio förbehåller sig rätten att ställa in klasser som ej får ett tillräckligt deltagarantal. Evt. inskrivna elever kommer i så fall meddelas och erbjudas plats i annan grupp.

#1 veckas prov, sen ska termins avgiften vara inbet, annars kommer man inte få delta i sin klass. Alltså skall terminsavgiften betalas in innan ens andra danstillfälle som infaller vecka 6.

#Läkarintyg krävs för återbetalning av terminsavgift.