IMG_1923


Jag heter Nikki och är född år 2000. Jag började dansa för Annette som 4 åring. Det var dansskolans 2 termin och den yngsta elevgruppen var för 8 åringar :).Genom åren har jag provat många olika sorters dansstilar; breakdance, house, street, jazz, contemporary, new school, waacking och balett men de jag fastnat för allra mest är contemporary hiphop och commercial hiphop.Jag är en del i Attitude 69’s crew Experimental Dance Crew som vann uppe i Stockholm på Streetstars tävling Dance School Challenge 2013/14 och 2015.


Vintern 2012 jobbade jag som dansare på Emporias julshow under hela december. 2014 och 2015 var jag en av dansarna i c4urselfs föreställning. Jag har varit ledare/assistent på Attitude 69’s Summer Dance Camp flera gånger, samt själv varit nere i Frankrike på dansläger.  Höstterminen 2014 började jag som hjälplärare samt att jag vikarierade som danslärare och hade egna klasser. Vidare har jag tillsammans med Alexander koreograferat och framfört egna dansnummer vid olika evenemang i Eslövshallen.

Ett jobb som danslärare har jag drömt om sen jag var liten jag hoppas på och siktar mot en danskarriär. Höstterminen 2015 påbörjar jag min utbildning på Lunds dans- och musikalgymnasium. Jag har stor vana vid yngre barn och ser fram emot varje ny termin.
Vi ses i dansstudion! 

Dessa tider kan du dansa för Nikki: