Martina heter jag, har dansat jazz i snart 15 år och kompletterade detta för några år sedan med flera timmar balett och tåspets i veckan för att få en ännu bättre teknisk grund.  När jag var som mest aktiv dansade jag runt 40 h i veckan, utanför skoltid, vilket ledde till att dansen då verkligen blev vem jag var.

Under gymnasiet arbetade jag parallellt med mina egna danslektioner som hjälplärare/vikarie i både barndans, jazz och balett på Kulturskolan i Eslöv samt en dansskola i Malmö. Efter att jag tagit studenten undervisade jag i jazzdans och barndans på kulturskolorna i Trelleborg och Svedala.  Har medverkat i flertalet dansshower genom åren, samt satte med en vän upp vår årskulls avgångsföreställning på Kulturskolan i Eslöv. Detta kombinerade vi med vårt gemensamma projektarbete i gymnasiet och föreställningen, som innehöll både musik, dans och teater, visades på Bergagymnasiet vid ett par tillfällen.

För ett par år sedan hittade jag till jazzen på Attitude, och nu har jag hunnit prova på lite fler stilar. Fortfarande är det dock jazz och balett som ligger mig närmst hjärtat!

Dessa tider kan du dansa för Martina: