Jack Thell Malmberg

Mitt namn är Jack och jag började dansa för Annette när jag var 6 år, på Marieskolan och för mig klickade det med dansen direkt; glädjen, utmaningen och det konstnärliga uttrycket är en helt underbar kombination. När jag var 9 år öppnade Annette sin dansstudio (då A1 studio som senare blev Attitude 69) och jag var den första eleven som ringde in och anmälde mig till dansklass, street dance. I mina tidiga år dansade jag mest street, breaking och locking. Sedermera kom contemporary hiphop och klassisk balett (No 1 dancestudio) in i mitt liv.

När jag började min gymnasieutbildning på LDMG blev det enbart balett, jazz och contemporary, med fokus på det senare. Efter 3 års dansutbildning på gymnasienivå sökte jag vidare till Härnösands Moderna danslinje, en ettårig förberedande utbildning inom dans. Efter ett år uppe i norr sökte jag mig till Iwansons International school of contemporary dance i München, Tyskland. Där stannade jag i tre år och har där dansat showjazz, klassisk balett och contemporary.

Har medverkat i otalet dansshower på alla dansskolorna jag gått på, samt spelat greven i en musikaluppsättning av Moulin Rouge. Har dansat på Emporias julshow och varit med en del av Romain Rios shower.

Jag använder mig ofta av en viss nivå komik i mitt artistiska arbete, tillsammans med mycket känsla. Jag har en förkärlek för Floorwork och Partnering. Är fortfarande präglad av Annette på många vis, bland annat lägger jag stor vikt vid gemenskap, trivsel och att bevara glädjen till dansen. På mina klasser kommer ni få utveckla er känsla och teknik samtidigt som vi givetvis gör en kreativ koreografi.