hilmir

Hilmir Thorisson

Mitt namn är Hilmir Thorisson, jag är född år 1999. Jag har dansat sen jag var 7 år gammal. Det började med vanlig kidsdance  men med tiden har stilarna varierat. Just nu dansar jag mycket för Timothy i stilarna New School, krumping, freestyle etc. och såklart med EDC.

Jag är med i EDC som har vunnit danstävlingen ”Streetstar” två år. De sista åren har jag även varit hjälplärare och ledare på barnläger. Två gånger har jag även åkt till Frankrike och tränat på olika danstekniker och dansstilar i ett väldigt högt tempo och på en avancerad nivå för Romain Rios, Annette Losell och Timothy Kakeeto.

Mitt mål är att alltid vara trevlig, glad och omtänksam. Jag anser att man ska dansa OAVSETT hur bra eller dålig taktkänsla man har till att börja med, det kan alltid bli bättre. Hur vet jag det? När jag började hade jag absolut ingen taktkänsla, men jag tyckte att det var så oerhört roligt och fortsatte träna. Det har tagit mig till de nivåerna jag ligger på idag :).  Med positiva tankar och hårt jobb kommer du långt på.