Emilia Bayer

Mitt namn är Emilia och jag  var 6 år när jag började dansa. Först på Kulturskolan i Eslöv där jag dansade balett och sedan året efter gick jag över till Attitude 69. Jag har dansat och provat på många stilar genom mina dansår som tex. afrodancehall, jazz, balett, house, street, hiphop, husstle, shuffle, krumping mm. Men det jag fastnat för är jazz, hiphop och dancehall. Jag har försökt och försöker gå på så många workshops och lektioner som jag kan, för olika lärare, för att utvecklas.

Jag är med i EDC som är ett crew här på dansskolan. Vi har varit med och tävlat i streetstar och vann åren 2013 och 2015. Vi fick också den stora äran att vara med och inviga det nya forskningscentrat Max IV i Lund.

Jag har även varit i Frankrike och deltagit på ett dansläger år 2014. Där fick vi dansa för Romain Rios, Annette Losell Persson, Timothy Kakeeto och Maelle Dufour.

Jag har även gått på Lunds dans och musikal gymnasium och alltid älskat att dansa och den glädjen jag får utav dans vill jag gärna dela med mig av.

Dessa tider kan du dansa för Emilia:

Onsdagar
19:30-21:30 CONTEMPORARY JAZZ  avanc 13-101 år (Annette, Emilia & gästlärare)

Söndagar
12:00-13:00 STREET COMMERCIAL  nivå löst 10-15 år (Sini & Emilia)