Elin

Elin Olsson

Hej jag heter Elin och att dansa är det bästa jag vet!
Jag  har dansat på Attitude sen jag var 7 år ung. Min första klass var, som för de flesta yngre barn hos oss, kids dance. Efter det har jag bara fortsatt att utforska/testa flera dansstilar som tex house, waacking, jazz, hip hop, dancehall mm. Många av dessa stilar dansar jag än idag. Från 10 års åldern har jag varit med i olika crew på skolan. Först i HouseCrew och sedan i Levelz.

House är en stil som jag alltid älskat och som jag gärna vill utvecklas inom, det är energin i stilen som jag gillar mest. Jag har varit med och tävlat i Stockholm med både HouseCrew och Levelz, vi har även deltagit i olika battles. Med Levelz har jag fått vara med om olika tävlingar runt om i Sverige, samt att vi anlitats för show och reklamfilm mm.

Jag älskar att stå på scen och få dela med mig av min glädje till publik och vänner. Vårshowerna på medborgarhuset är det roligaste.Jag har även varit hjälplärare 3 år på Attitude summer camp som hålls under sommaren för barnen på skolan, en ut av höjdpunkterna på lovet. Som lärare vill jag ge allt och uppmuntra till att dansa och ha kul, men även att inspirera alla barnen och få dem att fortsätta dansa. Dans är ju så otroligt roligt.

Dessa tider kan du dansa för Elin:

Fredag
17:00-18:00 House forts/avanc 10-15 år (Elin & Hanna)