Ebba är en energisk och hungrig dansare. Uppväxt i Bjärred och började dansa redan som 6-åring. Som 15-åring började hon undervisa på skolan och fortsatte därefter att utveckla sin dans på andra skolor runt om i Skåne. Intresset för hennes huvudstil dancehall kom år 2014 och har växt med åren. Sedan dess har hon tävlat i diverse tävlingar, deltagit i musikvideos och hållit i dancehall workshops runt om i Sverige.

Sedan 2015 har Ebba rest kontinuerligt till New York för att utveckla sin dans. Detta genom att både ta klasser och uppträda, men också genom att battla på events och haft flera samarbete med andra amerikanska dansare. 2019 bestämde hon sig för att flytta och utbilda sig på Broadway Dance Center i New York under 6 månader. Fokusen låg mest på dancehall, men hon tränade även intensivt inom hiphop under hennes personliga mentor Deshawn Da Prince. Utanför skolan blev det också en hel del afrodance med stora dansare som exempelvis Meka Oku.

Under sommaren 2019 tog Ebba några månaders paus i utbildningen för att åka hem till Sverige igen. Väl hemma vann hon Malmö Dancehall Battle 1vs1 2019, och åkte strax därefter till Jamaica för att fördjupa sig inom kulturen. Under dessa veckorna tog hon klasser av viktiga dansare så som John Hype, Shankle Dip, Colo Colo, Shakespear m.fl, samt fick uppleva kulturen som helhet.

I dag undervisar Ebba på olika skolor runt om i Skåne, och är även en aktiv medlem i Malmö kollektivet Peach Collective.