anton_ljus

Anton Swerkström

Anton Swerkström har över 12 års erfarenhet i dansvärlden.Utbildad i Sverige, USA ,Polen m.fl och proffessionellt verksam i Skandinavien och Turkiet. Idag studerar Anton många typer av dans och rörelse  och är alltid taggad på nya utmaningar . Fokus på Antons klasser är att uppgradera kroppen , ha roligt och dansa från Själen.

Anton har dansat  Melbourne Shuffle i många år. Eftersom  det finns så stora utvecklingsmöjligheter tröttnar man aldrig, motivation och  inspiration får man också konstant av alla kreativa dansare som finns idag. Ibland dansar man till en  lugnare Trance-låt sen nästa dag kör man till någon snabb Hardstyle.

 Anton har sin dansutbildning från Hip Drop Academy och behärskar dansstilar som:

Hip Hop, Popping, Melbourne Shuffle, Krump, Commercial, Experimental..

STREET EXPERIMENTAL …Precis som det låter är detta en blandning av de olika Street dance stilarna som popping ,krump, house och contemporary. Man inkorporerar street dance tekniker och steg med fria experimentella rörelser från Modern dans.Det kan dansas till precis vilken musik som helst och målet är att gå utanför ramarna för en enskild stil/genre. Fokus i klassen är också att lära känna sin egen kropps rörelsemönster samt jobba med sitt eget uttryck.Någon gång kan det vara fokus på former,någon gång känslor eller ibland musikalitet. Detta är en klass för dig som vill utforska och uppleva vad dans kan vara. Kom in med ett öppet sinne och öppet hjärta!

Dessa tider kan du dansa för Anton:

Onsdag
17:00- 17:45 BOYS ONLY öppen nivå 6-9 år med Anton
17:45- 18:45 SHUFFLE öppen nivå 8-101 år med Anton
18:45- 19:45 STREET EXPERIMENTAL öppen nivå 13-101 år med Anton
19:45- 20:45 STREET COMMERCIAL forts 13-101 år med Anna & Anton