Pernilla är en inspirerande person med en imponerande resa inom dansvärlden. Från sina tidiga år som gymnast och ledare till att omfamna yogans värld 2015 och sedan dela sin passion genom undervisning har hennes resa varit en ständig strävan efter nya utmaningar.

Under över ett decennium utomlands, från det livliga London till det soliga San Francisco och den pulserande Rio de Janeiro, har hon inte bara utforskat världen utan också fördjupat sig i dansens magi. Från att ha ägt och drivit en klätterakademi i Costa Rica till att leda en yoga studio i Höganäs har hon visat en vilja att följa sin passion och göra skillnad. Hennes engagemang sträcker sig även till Pilates, där hon tog examen i London 2009 och därefter öppnade en studio i Brasilien.

Dans har alltid varit en central del av hennes liv, från barndomens första danssteg på danshuset i Helsingborg till studier och framträdanden i San Francisco, där hon förfinade sin konst med Savage Jazz och blev en del av Micayas Soulforce Crew och Eric Fenn’s kompani Loose Change. Dessutom har hon en minor i dans från San Francisco State University.

Pernillas resa är en hyllning till hennes mångsidighet, uthållighet och passion för personlig och professionell utveckling.

Måndag
17.00-18.00 YOGA öppen nivå 13-101 år
19.45-20.45 STRETCH öppen nivå 13-101 år