STARS IN HEAVEN

Terminens dansshow

En hyllning till alla de fina och talangfulla artister , låtskrivare och dansinpirstörer som lämnat oss alldeles för tidigt!! 

Vill skriva här först om ett viktigt meddelande… 
vi skulle ju haft danser till Michael Jacksons låtar, men jag har valt att stryka alla hans låtar som vi skulle haft med. Efter dokumentären som visats väljer jag att ta ställning och att i detta läge inte ha med Michael Jacksons låtar. Som dansskoleägare har jag tagit detta ansvar/beslut. Så vi måste göra om lite inför föreställningen. Det blir lite mer jobb men så får det vara.
Jag skulle vilja ha hjälp av er vuxna…
att där hemma förklara varför vi gör detta, för det blir ett allt för stort arbete för mig att sitta och prata om det på varje klass. Ni som vet att ert barn/ungdom dansar till någon Michael-låt, ta gärna någon minut där hemma och prata om det!! Ni som har barn som inte dansar till Michael låtar får själv avgöra hur ni vill göra, men jag tror det är bra om ni pratar om det. Ni får gärna höra av er till annette@attitude69.com om ni undrar något.
Temat i år är ¨STARS IN HEAVEN ¨…
vi kommer att hylla artister/producenter/inspiratörer som gått bort från oss, i två akter. Eftersom det är många elever som dansar på skolan så blir det ibland lite långa föreställningar. Men jag vill att alla ska kunna vara med så ni i publiken får ”stå ut” en gång vartannat år med långa shower 😉 .. man kan säga ni får mycket för pengarna (hihihi)!!!
Detta mailet är en liten hint om vilka datum…
showen/kringarbetet kommer att innebära för er. Mer information om detaljer kommer i ett samlat dokument om några veckor. Ni som inte varit med på denna resa innan, andas, vi kommer att förklara lite i taget så att alla ska hänga med. Vi kommer prata med eleverna på lektionerna och även med föräldrarna till de yngre barnen nu under veckorna som kommer. Allt kommer att lösa sig, det känns mycket nu bara 🙂 

Läs igenom all information!!
De som dansar i 3-5 års grupperna Balett & Kidz Dance
kommer inte att delta i denna föreställning, de är för små. De kommer istället att ha avslutning i studion vecka 18 på ORDINARIE lektions tid. Där är föräldrar, släkt och vänner välkomna.
Biljettsläpp 
i studion Annandag Påsk 22/4 kl 10-14!! Mer info kommer om priser och hur man kan boka biljetter kommer i ett separat mail sen.
4 & 5 maj 
repetition på MEDBORGARHUSET, varje grupp får ca 15 min på scenen, exakta tider för detta kommer inom kort.
19 maj 
repetition i STUDION  AKT 1 kl 10-13, AKT 2 14.30-17. Här övar vi in- och utgångar och så dansar man sin dans 1 ggr.  Mer info kommer om exakt ordning.
24 maj 
GENREP på Medborgarhuset  av hela showen, samling 17.30. AKT 1 kl 18-20.30, AKT 2 kl 20.30-22 (cirkatider).
25 maj
Föreställning på Medborgarhuset. Samling kl 12 & 17. SHOW 1 kl 13-16, SHOW 2 kl 18-21 (cirkatider).
26 maj
Föreställning på Medborgarhuset. Samling kl 11 & 16. SHOW 3 kl 12-15, SHOW 4 kl 17-20 (cirkatider).

Där är såklart en paus mellan akterna!!

Vi fixar barnvakter till alla barnen, så ni föräldrar behöver inte tänka på det!!

Barnen i 6 år, 7 år, 6-7 år Kidz Dance  & NEW KIDZ 8-9 år Nyb (söndags gruppen )
Dansar i två föreställningar var. Exakta tider/datum kommer inom kort. Men på repetitioner och genrep ska ALLA vara med på för att kunna medverka sedan på scenen, speciellt 4 & 5 maj!! Då får man egen tid på scenen och lär sig var man ska ta vägen. Vi kommer snart ut om de exakta tiderna till er för det gäller så klart inte hela lördagen och söndagen för deras del 🙂
VIKTIGT!!!! För er som skall vara med
på föreställningen kör vi en EXTRA tränings vecka. Det innebär att ni har lektioner som vanligt även vecka 19. ENDAST för de elever som ska medverka på föreställningen!!!

Då har ni läst allt ni behöver veta nu 🙂

En annan kul grej som händer är att vi kommer att ha en klubbdag på Intersport i Eslöv, fredagen den 29/3 kl 18-20!! Då får ni 25% på allt i butiken!!