Nyheter VT19

STREET OLD SCHOOL och HOUSE med VICTOR
Med flera års danserfarenhet och en gedigen dansutbildning kommer Victor till oss och delar med sig. Passa på att dansa för denna lärare som etablerat sig både på den svenska och den internationella dansscenen. Fulltankad av alla dansens komponenter är han nu här hos oss, passa på att ta hans lektioner. Victor kommer dela klassen house avancerad på tisdagar tillsammans med Annette, samt ha en street old school klass. Street old school är en solklar favorit för många som dansar på Attitude 69 dancestudio. Han kommer även ha en klass som både innehåller house och hiphop för åldersgruppen 10-12 år.

CONTEMPORARY med JACK
Contemoraryklasserna med Jack utökas. Contemporary skall inte förväxlas med contemporary jazz. Detta är en ren contemporaryklass. En klass med mycket glädje och ett otroligt bra komplement till exempelvis jazzklasserna. Contemporary är en av de nu snabbaste växande stilarna. Undervisar gör Jack som efter att ha växt upp på Attitude 69 flyttade till Tyskland där han tog en 3-årig högskoleutbildning på Iwansons international school of Contemporary dance, för att sedan återvända till sin ”hemstudio”. Nu två klasser på tisdagar, en nybörjare och en fortsättning för åldern 10-101. Sen finns även en klass på onsdagar, avancerad nivå för åldern 10-12 år.

SABAR med MOR
Senegals streetkultur inom dans och musik heter Sabar. Dansstilen är fylld med energi, hopp, attityd, känsla, uttryck och fotarbete. Sabar dansas till live trummor, och har många olika rytmer och olika typer av trummor. Sabar dansas också till den Senegalesiska musikstilen mbalax, som innehåller en mängd olika instrument, men framför allt sabartrumman. Mor Sabar Rekk är en professionell dansare i Sabar, Contemporary och Djembe. Han är en av de mest kända dansarna i Senegal, Västafrika, där han har växt upp med sin artistiska familj

BREAKING med ALEX
Alex fortsätter undervisa hos oss! Vi är otroligt glada över detta då han är en mycket populär lärare. Alex är otroligt duktig på att hålla glädjen och tempot uppe samt lära ut tekniken som krävs för att du skall bli en bra breakare!!

EXPERIMENTAL HIPHOP med HANNA
Uppväxt i vårt första och mest framgångsrika danscrew EDC, tar nu Hanna med sig alla sina erfarenheter och skapar sina alldeles egna klass Experimental HipHop. Utöver alla år på Attitude 69 kompletterar Hanna sina danskunskaper på Lunds dans och musikalgymnasium. Detta blir en klass med mycket energi och attityd.