MAKE A CHANGE

MAKE A CHANGE

Mobbning är ett problem som har följt oss genom alla tider. Idag ser det annorlunda ut jämfört med vad det har gjort tidigare. Nu är sociala medier en stor del av våra liv, inte minst för våra barn och tonåringar. Oskrivna regler i den digitala världen gör att det ställs orimliga krav på ungdomarna. Prestationskrav höjs och åtföljande ångest ökar. Detta är ett stort problem som vi måste börja ta på allvar. Psykisk ohälsa blir allt vanligare hos barn och ungdomar och det är vår skyldighet som föräldrar, lärare, ledare och vuxna att hjälpa våra yngre.

I samarbete med Eslövs kommun har vi på Attitude 69, tillsammans med våra två Crews EDC & LEVELZ, skapat en dansföreställning som berör ämnet mobbning. I denna drar vi paralleller till dagens samhälle med smartphones, sociala medier och den stress som medföljer. I föreställningen får ni en inblick i ungdomars vardagliga liv. Skratt, glädje, sorg, ensamhet, droger, sociala medier och ångest präglar ungdomarnas liv. Vem är egentligen offret och vad är det som identifierar styrka respektive svaghet?

Föreställningar
Tisdag 4/12 kl 19.00 
Fredag 7/12 kl 19.00 
Lördag 8/12 kl 15.00

Plats: Medborgarhuset i Eslöv
Pris: GRATIS!!
Rekommenderad ålder från 13 år!!
Showtid: 45min

BOKNING sker till annette@attitude69.com

Vi måste visa våra barn och ungdomar den rätta vägen EMOT mobbning och FÖR gemenskap. Våga säga STOPP, våga säga NEJ och våga göra det rätta. Det är aldrig för sent!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *