CREW AUDITION

-Vill du bli en del av A69 familjen?
-Längtar du efter att träna med likasinnade och passionerade dansare?
-Vill du tävla och uppträda?

Ta då chansen och kom på audition hos oss på Attitude69!!

Som medlem i crewet kommer du att träna intensivt tillsammans med 15-20 andra dansare och ni kommer att samarbeta och dansa parallellt Levelz/EDC, som har dansat på invigningen av Max 4, vunnit StreetStar Dance School Challenge två gånger, vunnit Bow Downs danstävling på MalmöFestivalen, uppträtt på många olika event. Under hösten 2018 satte vi även upp en dansföreställning mot mobbning som visades för högstadieskolor runt om i Skåne. Crewet kommer få dansa för många grymma och ERFARNA lärare och kommer att vara under ledning av Annette Losell, Anna Nordbeck och Jessica Rönn.

SCHEMA
Ni kommer att dansa 3 gånger i veckan, varav två av dom gångerna ska vara en lektion med Anna och en med Annette (eget val utifrån veckans schema). Vi tränar även fredagar 18.00 – 20.00 varav en timme är tillsammans med Jessica.

Vi kommer att uppträda och då behövs extra träningstimmar och det ingår i priset.
Kläder till uppträden ingår också.
Ni har även 20 % rabatt på den vanliga terminsavgiften om ni väljer att dansa något mer i veckan och 20 % rabatt på Workshops som skolan anordnar.

AUDITIONDAGEN DEN 29/9
Vi söker främst er som är i åldrarna 15-25 år, men är man yngre än 15 år eller äldre än 25 år så får man också söka. Vi vill se många olika dansare med olika bakgrund och träningserfarenheter. Denna dag är också en bra erfarenhet och en mycket spännande, svettig samt en mycket rolig och minnesvärd dag för oss alla.

Ni skickar in er anmälan till
annette@attitude69.com

Vid frågor kan ni maila till samma adress eller ringa oss på 0709-240792.

Adress:
Attitude69 Dancestudio
Ystadsvägen 10, Eslöv

Vår auditiondag kommer att se ut som följer:

10.00 – Samling och informatiom
10.30 – 12.30 – Dans med olika lärare och olika stilar. 
12.30 – 13.00 – Överläggning och lunch. Under denna tiden får man reda på om man har gått vidare till nästa steg eller ej, som består av personliga intervjuer. Har man gått vidare så räkna med att behöva vara på plats fram tills 15.00. 

Där finns en pizzeria 2 minuter från studion som man kan beställa mat ifrån, dom har sallader mm. Efter lunch får man reda på om man gått vidare till intervjuerna. Men ta gärna med er fika och dricka att ha under dagen, det kommer att finnas frukt i studion.

Svar om man kommit med i Crewet eller inte får man via mail den 30/9.

Vi ser framemot att få träffa alla er underbara dansare denna dag ♥
Mvh Annette Losell, Anna Nordbeck och Jessica Rönn