NYHETER VT18!

HOUSE avanc på tisdagar
Ny lärare! Fantastiska Louie kommer att undervisa hos oss denna terminen och vi rekommenderar verkligen er att ta hans klasser om ni kan. Väldigt mycket feeling. Louie kommer att ha House avanc tillsammans med Annette. Louie  är en av dansarna på agenturen DiambraCAM.

SOUL N’ FUNK på tisdagar
Klassen som tidigare hette soul dancin’ kommer nu att kryddas med funk. Lite old school groovin’. Louie, som är ny lärare hos oss, kommer att ha denna klassen tillsammans med Annette. Här kommer det experimenteras mellan olika stilar för att skapa ”Attitudes egen stil”. Letar du efter utmaning? har du kommit långt men vill utvecklas mer? Då är detta definitivt en lektion för dig. 2018 kommer det ligga ett fokus på funk!!

NEW KIDZ HIP HOP på tisdagar
Ny klass för de kids i åldern 8-9 år som vill dansar med. Denna klassen kommer vara en ren HipHop-klass och därmed vara ett cool komplement till övriga New Kidz klasser. Lärare är vår underbara Poppe och nivån är öppen för alla eftersom det är en ny stil även för de som dansat hos oss ett tag.

CONTEMPORARY FLOORWORK & PARTNERING på tisdagar
Enligt önskemål är denna klass flyttad till en vardag. Contemporary floorwork & partnering skall inte förväxlas med contemporary jazz. Detta är en ren contemporaryklass med fokus på ”golv och lyft”. En klass med mycket glädje och ett otroligt bra komplement till exempelvis jazzklasserna. Contemporary är en av de nu snabbaste växande stilarna. Undervisar gör Jack som efter att ha växt upp på Attitude 69 flyttade till Tyskland där han tog en 3årig högskoleutbildning på Iwansons international school of Contemporary dance, för att sedan återvända till sin ”hemstudio”.

KRUMPING/SHUFFLE på onsdagar
Shuffle is back!!On request!! Våra elever gillar helt enkelt shuffle, en väldigt populär stil. Så Anton kommer köra en komboklass denna termin där ni både får Shuffle och Krumping. Anton är en rutinerad lärare som är  populär hos både yngre och äldre elever.

HOUSE 10-12 år torsdagar och fredagar
En av skolans talanger kommer ta över undervisningen av dessa två houseklasser. Elin har varit assistent på Annettes houseklasser länge nu och är redo för egna klasser. Hon är sprudlande av energi och glädjen smittar av sig på eleverna. En riktigt bra förebild!! Elin är dansare i skolans crew EDC och har även ett eget crew som heter Gangstarr, tillsammans med Malou och Sini.

BREAKING 6-9 år lördagar
Nu tar Måns och Elias över. 2 bekanta ansikten som hjälpt till på våra breakingklasser mycket. Båda killarna lever, äter och andas dans. De är otroligt skickliga och har, trots sin unga ålder, redan mycket erfarenhet av att undervisa. Båda två dansar i ett av skolans crew, Levelz. Givetvis kan de alla hypercoola moves. Deras glädje och energi kommer märkas tydligt på klasserna. Elias har även vunnit dance school challenge i Stockholm, tillsammans med två kompisar. Måns representerade team Sweden vid kvalen till breakdance junior OS.

Breaking 10-101 år lördagar
Melinda är tillbaka! Vi är otroligt glada över att Melinda är tillbaka. Hon tog breakingträningen till en helt ny nivå här på vår skola. Bevisligen ger teknik och styrka resultat! Melinda är otroligt duktig på att hålla tempot uppe och lära ut tekniken som krävs för att du skall bli en bra breakare!!

STREET COMMERCIAL HIP HOP på söndagar
Klasserna är precis som vanligt, och de är väldigt populära. Street commercial hiphop tillhör skolans populäraste klasser. Enda skillnaden är att det nu kommer vara två lärare. Både Malou och Sini kommer undervisa. De är båda dansare i EDC samt i sitt eget Gangstarr crew. Två otroligt begåvade dansare som ”växt upp” på vår skola. Mycket skaparglädje och kreativitet.