VÅRT MÅL ÄR ATT VI DANSAR UTE så mycket vi bara kan med ALLA våra grupper. Så kom förberedda på att ni kommer att dansa ute. Ha lite varmare kläder med er och skor som går att dansa ute med!!!

INNAN ni kommer till er lektion vill jag att ni läser informationen här om hur vi skall göra för att det skall vara så säkert som möjligt. Dessa rekommendationer MÅSTE NI och VI FÖLJA!!!! LÄS ALLT!!!
https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/information-till-idrotts–och-traningsanlaggningar/

HUR SKALL VI GÖRA
1. Vid dans inomhus: öppna upp dörrarna, sprid ut er mycket, turas om att stå vid speglarna.

2. I lilla salen: dela upp er i mindre grupper

3. Klasser inomhus: avslutas 10 minuter tidigare så ni hinner gå innan nästa grupp kommer. Man måste lämna studion direkt.

4. Gå på toaletten INNAN ni kommer till era lektioner.

5. TVÄTTA händerna innan lektionen. Om möjligt – ha med egna våtservetter eller handsprit.

6. Lotta kommer att städa ytor och utrymmen mellan varje klass.

7. Helst inga föräldrar,syskon  eller andra som sitter och väntar i studion.

8. Klasser utomhus (när det är möjligt): Sal 1 håller då till framför huvudentrén. Sal 2 håller till på baksidan av sal 2. Ha varma kläder på er. Gå inte inom studion utan direkt till platsen utomhus.

9. Klasser inomhus: Första klassen för dagen kan gå direkt in. Övriga väntar utomhus innan klassen, er lärare kommer och hämtar er ca 5 minuter innan klassen börjar. Tag av ytterkläder och skor och ta med dem in i salen så vi inte får trängsel i hallen. Håll avstånd till varandra även när ni dansar. Dansar man i sal 2 så lämnar man studion genom dörren som finns där.

10. Klasser inomhus/utomhus presenteras från vecka till vecka (står här under). Givetvis kan justeringar ske utifrån väder.

Håll koll på Facebook ifall det blir ändringar på något. Ta hjälp av varandra, fråga varandra. Där och på Instagram får vi ut all info snabbare!